Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések

Az Agykontrollt leggyorsabban és legeredményesebben a 4 napos alaptanfolyamon lehet elsajátítani. Emellett a módszer könyvből is megtanulható lassabban, alapszinten. Erre az Agykontroll valamint a Gyógyíthatsz című kiadványokat ajánljuk.

Az Agykontroll módszerét bárki meg tudja tanulni – korra vagy nemre való tekintet nélkül – aki követi a kapott útmutatást és gyakorol.Egyszerű, könnyen megtanulható technikákat tartalmaz, nem igényel iskolai előképzettséget.

Pszichiátriai betegségben szenvedőknek elővigyázatosságból azt ajánljuk, hogy előtte konzultáljanak orvosukkal!

A relaxáció a test és az elme ellazítása. Relaxáció közben fel tudjuk dolgozni a testi-lelki feszültséget. Ezáltal jobban tudunk tanulni, hatékonyabban dolgozni, egészségesebben élni. Emberi kapcsolataink is javulnak, bensőségesebbé, békésebbé válnak.

Az Agykontroll nem helyettesítheti az orvosi ellátást. Egészségügyi probléma esetén az Agykontrollt az orvosi kezelés kiegészítésének ajánljuk.

Az Agykontroll független a vallási világnézettől. Az Agykontroll a világ egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb tudományosan megalapozott önfejlesztő módszere. Annak érdekében, hogy erről személyesen is meggyőződhessenek, papok, lelkészek, rabbik, szerzetesek, valamint érvényes munkaszerződést felmutató hitoktatók előzetes jelentkezés után ingyen vehetnek részt a tanfolyamon.

Kérdések a tanfolyamról

Kényelmes, laza öltözéket javaslunk. A jegyzeteléshez papír és írószer ajánlott.

Igen, minden résztvevő kap egy tanfolyami kézikönyvet a további sikeres alkalmazáshoz,valamint egy fényképes igazolványt és egy oklevelet a tanfolyam elvégzéséről.

Mert minden résztvevő nemzetközi fényképes igazolványt kap a tanfolyam elvégzését követően. Az igazolvánnyal kedvezményes áron megismételhető a tanfolyam akár külföldön is.

A megvásárolt jegyet 1 éven belül lehet felhasználni másik tanfolyamon. Mivel az oktatók külön szervezik a tanfolyamaikat, ezért kérjük, hogy a jegyek átrakásával kapcsolatban mindig ahhoz az oktatóhoz fordulj, akinek a tanfolyamára a jegyét vásároltad.

Domján Áron: agykontroll@agykontroll.hu +36 30 430 5354
Domján András: info@egyrejobban.com +36 302 099 899
Domján László / Domján Andrea/Dr. Kígyós Éva: 061 488 0118 vagy 0620 969 0059
Domján Gábor /Domján Sebestyén / Baglyas György: 061 488 0118 vagy 0620 969 0059

Ha betegség miatt, vagy bármilyen okból nem tudtad befejezni a tanfolyamot, erre egy éven belül ingyen van lehetőséged. Ehhez nézd ki azt a tanfolyamot, ahol be tudnád fejezni és vedd fel a kapcsolatot az adott oktatóval.

Domján Áron: agykontroll@agykontroll.hu +36 30 430 5354
Domján András:info@egyrejobban.com+36 302 099 899
Domján László / Domján Andrea /Dr. Kígyós Éva: 061 488 0118 vagy 0620 969 0059
Domján Gábor / Domján Sebestyén / Baglyas György: 061 488 0118 vagy 0620 969 0059

Az Agykontroll-tanfolyamok aktuális listája ide kattintva tekinthető meg.

Erre hoztuk létre az Agykontroll Alapítványt, mely támogatást tud adni a tanfolyam díjához. Ha szeretnél ezzel élni, küldj egy saját kezűleg írt, vagy aláírt,max. 1 oldalas kérvényt, melyben ismerteted helyzetedet és küldd el postai levélben az Agykontroll Alapítvány címére (1389 Bp., Pf. 115). Kérjük, vedd figyelembe, hogy az elbírálás egy-két hetet is igénybe vehet.

Kérdések a tanfolyam után

Aki Magyarországon végzett Agykontrollt, annak az adatai szerepelnek nyilvántartásunkban. Ezt azonban természetesen nem adhatjuk ki telefonon. Ezért, ha igazolvány pótlást szeretnél kérni, kérjük, juttasd el személyesen vagy postán a Szebb Életért Központba (1081 Budapest, Fiumei út 4.) a következőket:

  • tanfolyam végzésekor viselt név
  • lakcím a tanfolyam végzésének időpontjában
  • a tanfolyam elvégzésének minél pontosabb helyszíne és időpontja
  • 1 db igazolványkép
  • 3.000.- Ft, az igazolvány pótlás díja

Az Agykontroll kiadványok megvásárolhatóak webáruházunkon keresztül vagy két budapesti üzletünkben.

 

Agykontroll könyvesbolt

Mammut I. -1. szint: 1024 Budapest Lövőház utca 2-6.

Nyitva: hétfő-szombat 10:00 -18:30, vasárnap zárva

Szebb Életért Központ és könyvesbolt

Budapest VIII. ker., Fiumei út 4. (Keleti pu.-nál)

Nyitva: hétköznap 9-17, szombaton és vasárnap zárva

Nem találtál választ?

Tedd fel a kérdésedet itt, és válaszolunk

Az Adatkezelési tájékoztatót itt tudod megtekinteni.

A legközelebbi

agykontroll

tanfolyamok