Mi az agykontroll?

 „A legnagyobb felfedezés, amit valaha is tehetsz, az elméd valódi lehetőségeinek megismerése."

Az idézet José Silva-tól, az Agykontroll megalkotójától származik, aki eredetileg azért fejlesztette ki a módszert, hogy gyermekeinek segítsen a tanulásban. Mára az Agykontroll kifinomult mentális képzési programmá nőtte ki magát, amelyet a világ 129 országában tanítanak sikerrel.

A tanfolyam résztvevői speciális, vezetett vizualizációs technikák segítségével írhatják felül negatív tudatalatti programjaikat, hogy ezáltal élni tudjanak valódi lehetőségeikkel és hatékonyabban érjék el céljaikat.

A módszert négy napos tanfolyam során lehet a leghatékonyabban elsajátítani, melynek során gyakorlatilag agyunk használati utasítását kapjuk kézhez.

Mi a módszer lényege?

Ma már tudományos kutatások támasztják alá, hogy az éber állapothoz képest, ellazult állapotban lassulnak az agyhullámok, és a tanulási képességek jelentősen javulnak. Az agyhullámait lelassítani mindenki képes, mégis kevesen gyakorolják. A kulcs: RELAXÁCIÓ. A test és az elme ellazítása.

Relaxáció közben fel tudjuk dolgozni a testi-lelki feszültséget. Ezáltal jobban tudunk tanulni, hatékonyabban dolgozni, egészségesebben élni. Emberi kapcsolataink is javulnak, bensőségesebbé, békésebbé válnak.

Az Agykontroll-tanfolyam négy napja alatt megtanulunk relaxálni. Megtanuljuk problémáinkat hatékonyan megoldani. Megtanulunk legjobb önmagunkká válni.

A legközelebbi

agykontroll

tanfolyamok