A magyarországi Agykontroll szervezet – www.agykontroll.hu – hivatalos aloldala

Tanulható boldogság
Te is érezted már úgy, hogy a boldogság kék madara sehogy sem akar a válladra repülni? Talán rossz családi kapcsolatok...

Te is érezted már úgy, hogy a boldogság kék madara sehogy sem akar a válladra repülni?  Talán rossz családi kapcsolatok, anyagi nehézségek vagy egészségi problémák nehezítik meg a mindennapjaidat? Ezekkel nem vagy egyedül, hiszen hasonló kihívásokkal minden embernek szembe kell néznie élete során. Azonban azt talán te is észrevetted már, hogy egyesek könnyebben, míg mások nehezebben birkóznak meg életük kihívásaival. Mégis mi lehet a különbség ember és ember között? Mi lehet a siker receptje?

Jose Silva-t, az Agykontroll megalkotóját is hasonló kérdések foglalkoztatták. Rájött, hogy az elégedett, boldog élet nem a szerencse vagy a véletlen műve, sokkal inkább olyasmi, amiért mi magunk is képesek vagyunk tenni, méghozzá gondolkodásmódunk és viselkedésünk átalakításával, valamint egyszerű, könnyen elsajátítható relaxációs technikák használatával.

Jose Silva közel 30 éves tudományos kutatómunka alatt fejlesztette ki módszerét, amely mára egy – a világ 129 országában tanított – kifinomult mentális képzési programmá nőtte ki magát. A módszert négy napos tanfolyam során lehet a leghatékonyabban elsajátítani, amelynek során gyakorlatilag agyunk használati utasítását kapjuk kézhez. A tanfolyamot világszerte több millióan végezték már el és használják sikerrel.

Tanulható boldogság

Miben segíthet neked az Agykontroll?

  • könnyebben érheted el céljaidat vagy oldhatod meg életed kihívásait
  • képessé válhatsz jobb döntéseket hozni
  • javíthatsz testi-lelki egészségeden
  • fejlesztheted memóriádat és tanulási képességeidet
  • szeretetteljesebbé teheted kapcsolataidat
  • megszabadulhatsz rossz szokásaidtól, mint a dohányzás, a túlevés vagy akár a túlzott alkoholfogyasztás

Ha a felsoroltak közül van olyan, aminek az elérése már régi vágyad, akkor most megtaláltad a hozzá vezető utat. Az Agykontroll tanfolyamon egy tudományosan alátámasztott, több millió ember számára bevált önfejlesztő módszert sajátíthatsz el, ráadásul érdekes, szórakoztató és egyben pihentető formában.

Gyere el a 4 napos tanfolyamra és tapasztald meg te is, hogy a boldogság tanulható.

Ha szeretnél még több hasonló cikket olvasni és még többet tudni a Silva-módszerről, akkor feltétlen regisztrálj a “Hétköznapi Csodák” ingyenes kiadványunkért. Kattints ide hozzá!