A magyarországi Agykontroll szervezet – www.agykontroll.hu – hivatalos aloldala

Az online vásárlás menete
Kérjük, mielőtt elkezded a vásárlást, ezt olvasd el!

1. lépés: Válaszd ki, melyik tanfolyamra – időpont, helyszín – szeretnél jegyet vásárolni.

2. lépés: Válaszd ki, milyen típusú jegyet szeretnél vásárolni, majd add meg a résztvevő nevét. Több személy részére is tudsz jegyet vásárolni: minden esetben válaszd ki a jegyet és add meg a résztvevő nevét. A jegyek kiválasztása és a résztvevő(k) nevének megadása után nyomd meg jobbra fent a “Tovább a Kosárhoz” gombot.

3. lépés: A „Kosár” oldalon ellenőrizd a „Kosár” tartalmát. Ezt követően nyomd meg a „Tovább a pénztárhoz” gombot.

4. lépés: A „Pénztár” oldalon add meg a Számlázási adatokat. Pipáld be az „Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót” valamint az „Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket” kijelentések előtti rubrikákat. A két szabályzatot a szövegekre kattintva tudod elérni és elolvasni.
A „Pénztár” oldalon feliratkozhatsz a hírlevélre is (opcionális).
Fontos!
Ügyelj arra, hogy a megadott e-mail cím létező e-mail cím legyen, mert erre az e-mail címre küldünk majd egy levelet, mely tartalmának segítségével vehetsz részt a tanfolyamon.

5. lépés: Válaszd ki, hogy banki átutalással szeretnél fizetni, vagy SimplePay bankkártyás fizetéssel.
Amennyiben a banki átutalást választottad, úgy utald át a megadott bankszámlaszámra az összeget. A Közlemény rovatba írd be a rendelésszámot. Amennyiben a SimplePay bankkártyás fizetést választottad, átirányítunk a SimplePay internetes jegyvásárló felületére, ahol kifizetheted a jegyek árát.

6. lépés: A jegyek kifizetését követően, a megadott e-mail címre küldünk neked egy sikeres fizetést igazoló e-mailt illetve a jegyet(eket) és a kötelezően kitöltendő adatlapot, melyet kitöltve és aláírva (két darab igazolványképpel együtt) kérlek, hozz magaddal a tanfolyam első napjára.

Várunk szeretettel a tanfolyamon!